Hva er blyant Cedar kryssfiner?

Pencil Cedar Faced Plywood betyr kommersiell kryssfiner produsert av forskjellige kjerner, overflatebehandlet med Pencil Cedar.Blyantseder er et veldig vanlig regnskogstre i østlige Australia. Det kan brukes mye i møbler, dekorasjon, gulvbasepanel etc. kan også brukes utendørs.

Pencil Cedar fungerer godt med både maskin- og håndverktøy og har utmerkede formegenskaper, og gir en jevn overflate av høy klasse.Tømmer med silika tilstede er vanskeligere å arbeide med og kan forårsake moderat avstumpning av skjærekanter, men en god jevn finish kan alltid oppnås.

Pencil Cedar er lignendeokoume.Forskjellen er blyant sedertre ansiktsfiner er normalt roterende kuttet hele stykke ansiktsfiner, ingen vanlig skive som skal brukes til fancy kryssfiner  .

Når du inspiserer sederkryssfiner, kan du bruke graderingsreglene for tropisk rødt hardtre.

Pencil Cedar er et hardtre av høy kvalitet.På grunn av sin enkle å arbeide, ensartede farger, fine tekstur og etterbehandlingsegenskaper, er den svært foretrukket i Japan for prestisjeskapsarbeid og spesiallagde møbler, hvor den har blitt markedsført med suksess som "kongelig kirsebær".

Tømmeret fungerer godt med både maskin- og håndverktøy og har utmerkede formegenskaper, og gir en jevn overflate av høy klasse.Tømmer med silika tilstede er vanskeligere å arbeide med og kan forårsake moderat avstumpning av skjærekanter, men en god jevn finish kan alltid oppnås.

Pencil Cedar er høyt ansett for kvalitetsmøbler og skaparbeid samt for premium lister.Det har lenge vært anerkjent som et førsteklasses overflatemateriale for kryssfiner.

Ideell egnet for snekkerarbeid av høy kvalitet inkludert vindu og dør, rammer, lamellblader, skodder, innvendige veggkledninger, lister og dreiing;og som et husholdningsgulvmateriale.Også egnet for en rekke bruksområder for båtbygging, inkludert master, bjelker og innredning.

Vurder hvilken type kryssfiner du trenger i henhold til din faktiske situasjon.Alle typer kryssfiner er produsert av changsong tremed høy kvalitet.Du er velkommen til å bestille.


Innleggstid: 23. mars 2022
.